Інноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підприємства ресторанного господарства змушені проводити свідому інноваційну стратегію, збільшуючи обсяги виробництва, підвищуючи продуктивність праці, освоюючи якісно нові
види продукції та послуг, постійно вдосконалюючи технологію виробництва і обслуговування. Необхідною умовою успіху є постійне оновлення асортименту продукції та послуг,
вдосконалення технології вироблення та реалізації продукції. Перенасичений ринок ресторанних послуг змушує виробників розширювати виробництво, впроваджувати нові технології виробництва і обслуговування споживачів ресторанної продукції.
Опис
Пухальський В. О. Інноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу / В. О. Пухальський, А. К. Д’яконова, О. М. Коротич // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: зб. тез. доп. ХІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, Одеса, 19-20 трав. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 100-102. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
інноваційні технології, ресторанний бізнес, послуги доставки