Розробка та просування гастрономічного туру в дельті Дунаю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра Туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 78 сторінок, 24 рисунків, 1 таблиця, список літератури з 20 найменування, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи є розкрити потенціал гастрономічного туризму у дельті Дунаю та розробити транскордонний гастрономічний маршрут, який може використовуватися для просування місцевих продуктів, підтримки місцевих виробників та монетизації нематеріального та матеріального культурного надбання. Предметом дослідження є туристичні локації, туристичні об’єкти, матеріальні та нематеріальні надбання дельти Дунаю, гастрономічний потенціал дельти Дунаю. Об’єктом дослідження є гастрономічний туризм. Інформаційною базою для написання кваліфікаційної роботи були дослідження, інформаційні сайти та довідники. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки про актуальність теми, розроблено авторський гастрономічний тур «Смаколики дельти Дунаю без кордонів (гастрономічний тур Вилково (Україна) – Тулча (Румунія) Одержані результати можуть бути використані в освітній діяльності та суб’єктами туристичної сфери. Рік захисту роботи 2023
Опис
Ключові слова
Гастрономічній туризм, дельта Дунаю, румунська частина дельти Дунаю, українська частина дельти Дунаю, нульовий кілометр, аутентична їжа
Бібліографічний опис
Зібрання