Розробка дегустаційної екскурсії на винзавод АТ "Коблево"
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра Туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 75 сторінки, 5 таблиць, 22 рисунків, список літератури з 36 найменувань.
Метою виконання роботи є виявлення теоретико-методичних основ організації, розробки та реалізації дегустаційних екскурсій для молоді в Україні
Об’єктом дослідження є дегустація вина
Предметом дослідження є процес створення дегустаційної екскурсії
Метою даної роботи є виявлення теоретико-методичних основ організації, розробки та реалізації дегустаційних екскурсій для молоді в Україні
Завдання роботи:
- Виявити ресурси для здійснення дегустаційних екскурсій на винзавод;
- Визначити основи організації екскурсій по Україні;
- проаналізувати особливості розвитку винного бізнесу в Україні;
- провести дослідження розвитку винного бізнесу в регіонах;
- розробити туристський продукт з дегустаційного туризму в Україні.
Одержані результати можуть бути використані в практичній діяльності суб’єктів туристичного бізнесу.
Рік захисту роботи 2023.
Опис
Ключові слова
дегустаційна екскурсія, винний туризм, дегустація, Коблево