Здорове харчування як сучасний тренд в ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З року в рік ресторанний бізнес стрімко розвивається, йде важлива конкурентна боротьба за відвідувачів. Саме цей фактор змушує підтримувати не тільки основну стра тегію і стиль діяльності ресторану, але й деталі, що додають закладу унікальність і непо вторність. Тільки за умови формування і впровадження добре розробленої концепції га рантовано успіх у розвитку діяльності ресторану. Мода на здоровий спосіб життя також вплинула на культуру харчування, визна чивши ще одну світову тенденцію розвитку ресторанного бізнесу – вживання здорової,
збалансованої їжі, локальної продукції. Зараз ресторани корисної їжі, вегетаріанське кафе, фітнес-обіди – це традиційний формат для Європи і США.
Опис
Сініка О. П. Здорове харчування як сучасний тренд в ресторанному бізнесі / О. П. Сініка, О. В. Рибалко, В. О. Кожевнікова // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: зб. тез. доп. ХІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, Одеса, 19-20 трав. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 55-57. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
ресторанний бізнес, здорове харчування, збалансована їжа