Розробка інноваційної концепції ресторану з впровадженням антистресового меню в Приморському районі м. Одеса
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є впровадження антистресового меню при розробці інноваціної концепції розвитку ресторану в м. Одеса.
Кваліфікаційна робота складається з таких розділів:
- вступу, в якому розглянуто основні проблеми сучасного ресторанного бізнесу в Україні та Одесі, задачі та перспективи розвитку, обгрунтовано акту-альність мети даної кваліфікаційної роботи;
- першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґру-нтуванню концепції ресторану у Приморському районі, який буде пропонувати антистресове меню та унікальні додаткові послуги, що дозволять виконувати важливу соціальну роль у відновленні психологічного та фізічного здоров’я населення в умовах воєнного та післявоєнного стану;
- другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження фізіолгічних і технологічний властивостей звіробою (відомого антидепресанта) та розробки технологій напоїв з ним;
- третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи;
- четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління;
- п'ятого розділу, в якому описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробниц-тва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено опи-сання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих вироб-ничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи;
- шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
Опис
Ключові слова
ресторан, меню, стрес, страви з антистресовими властивостями