Розробка інноваційної концепції розвитку ресторану "Savory"шляхом впровадження нового меню здорового харчування в м. Одеса
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку ре-
сторану "Savory" в м. Одеса. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів:
- вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств
готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної
роботи;
- першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств
готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню
концепції впровадження меню здорового харчування в ресторані;
- другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які дозволили скласти висновки щодо асортименту додаткових послуг в ресторані з меню здорового харчування, доцільності розширення асортименту ресторанних страв високої харчової цінності, збагачених корисними продуктами та з позитивним впливом на здоров’я людей;
- третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи;
- четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління;
- п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи;
- шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансовогосподарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
Опис
Ключові слова
Розробка інноваційної концепції розвитку ресторану "Savory"шляхом впровадження нового меню здорового харчування в м. Одеса