Можливість зброджування пивного сусла винними дріжджами в умовах пивоварні ресторану
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Асортимент пива, яке вариться в структурі ресторанів, характеризується
творчим підходом до створення рецептур з використанням інноваційних
технологій. Розглянуто варіанти можливості зброджування пива
винними дріжджами.
Опис
Мельник І. В. Можливість зброджування пивного сусла винними дріжджами в умовах пивоварні ресторану / І. В. Мельник, Л. О. Барвінко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Прага, 30 квіт. 2021 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. – Прага, 2021. – С. 194–195.
Ключові слова
пивоваріння, винні дріжджі, інноваційні технології, характеристики пива, пивоварні