Крафтовий фруктовий лагер – тренд сьогодення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом зростає попит на лагер як крафтовий напій. Пивовари застосовують новаторське мислення, створюючи незвичайні лагери, які дотримуються традиції, але обганяють їх у технології. Серед них можна виділити Hoppy lager із застосуванням технології сухого охмелення, Mexican lager з додаванням лайму. Також спостерігається тенденція до використання в технології приготування лагерів ягід та фруктів. Причому, додають ягоди та фрукти суворо або в кінці варки, або під час бродіння сусла, або доброджування пива.
Опис
Шаталов А. О. Крафтовий фруктовий лагер – тренд сьогодення / А. О. Шаталова; наук. кер. І. В. Мельник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса 6-8 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 175-176.
Ключові слова
крафтовий напій, фруктове пиво, пивоваріння
Бібліографічний опис