Методологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Соки і нектари є важливою складовою раціону харчування, оскільки разом із свіжими фруктами і овочами забезпечують людський організм набором фізіологічно цінних речовин, які необхідні для нормальної життєдіяльності. Головною складовою соків є вуглеводи, що добре засвоюються організмом: фруктоза, глюкоза і сахароза, також вони містять різні органічні кислоти, вітаміни, мікроелементи, амінокислоти, фенольні та інші необхідні організму речовини.
Опис
Доценко Ю. І. Методологія сенсорного аналізу у визначенні якості виноградних соків Німеччини / Ю. І. Доценко; наук. кер. Т. А. Манолі, Н. В. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса 6-8 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 162-165: табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
сенсорний аналіз, виноградний сік, фруктоза, глюкоза, сахароза, мікроелементи
Бібліографічний опис