Натуральні рибні напівфабрикати як продукти здорового харчування
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримання рибних напівфабрикатів високого ступеня готовності зі збільшеними термінами придатності та мінімізованими втратами маси та харчової цінності можливе шляхом
розроблення способу оброблення сировини і напівфабрикатів антимікробними композиціями на основі молочної кислоти та її солей і вдосконалення режимів теплової обробки рибних напівфабрикатів з використанням елементів технології sous-vide.
Опис
Мильнікова К. Д. Натуральні рибні напівфабрикати як продукти здорового харчування / К. Д. Мильнікова; наук. кер. А. А. Менчинська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса 6-8 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 77-78.
Ключові слова
рибна сировина, напівфабрикати, охолодження напівфабрикатів