Розробка технології виробництва плодоовочевих напоїв збагачених колагеном

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - розроблення технології, рецептур соковмісних плодоовочевих напоїв з використанням різних видів тваринного і рослинного колагену - свинячого, яловичого, рибного, томатного, забезпечення мінімізації впливу колагену на органолептичні і фізико-хімічні характеристики розроблених рецептурних композицій готової продукції при дотриманні його корисних біологічних активних властивостей та збереження їх у готовому продукті.
Опис
Павленко С. І. Розробка технології виробництва плодоовочевих напоїв збагачених колагеном / С. І. Павленко, Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Priority directions of science and technology development : proc. of X Intern. Sci. and Practical Conf., Kyiv (Ukraine), 13–15 June 2021. – Kyiv, 2021. – Р. 293–298. – Ref.: 6 tit.
Ключові слова
плодоовочеві напої, виробництво плодоовочевих напоїв, колаген, функціональні напої, гідролізований колаген
Бібліографічний опис