Актуальні питання розвитку підприємств хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Україні на сьогоднішній день ринок виробів функціонального призначення тільки починає зростати. Широкі верстви населення споживають недостатню кількість вітамінів, мінеральних речовин і незамінних амінокислот, у зв'язку з цим необхідно виробництво виробів збагачених цими мікронутрієнтами. Збагачення хлібобулочних виробів може вестися як за рахунок використання окремих мікронутрієнтів, вітамінно-мінеральних преміксів, так і за рахунок внесення біологічно цінної природної сировини, що містить у своєму складі природний комплекс біологічно активних речовин, мінеральних елементів, білків, ліпідів і вітамінів в найбільш доступній формі для засвоєння
Опис
Кельнер І. В. Актуальні питання розвитку підприємств хлібопекарської галузі / І. В. Кельнер; наук. кер. В. А. Шалений // Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді : тези ІV Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Одеса, 20-21 жовт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т. Навч.-наук. ін.-т прикладної економіки і менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2022. – С. 89-92. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
хлібопекарська галузь, ринок хліба, хлібопекарські підприємства, хлібобулочні вироби, харчова цінність
Бібліографічний опис