РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО-ТУРУ В ЕСТОНІЮ

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 110 сторінок, 11 таблиць, 17 рисунків, список літератури з 52 найменувань, 23 додатків. У кваліфікаційній роботі були розглянуті потенційні можливості гастрономічного туризму в світі, Україні та безпосередньо в Естонії. Кулінарний туризм не розвинутий так як міг бути розвинутим, але він є невід’ємною частиною туризму. Метою виконання роботи є дослідження ринку світового туризму та розробка нового туристичного продукту у виді гастрономічного туру до Естонії. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес функціонування світового ринку туризму та гастрономічного потенціалу Естонії. Завданням роботи передбачено: - проаналізувати світовий туристичний ринок; - проаналізувати попит на гастрономічний вид туризму; - розробити власну програму туру; - провести розрахунки вартості гастрономічного туру; - розробити власний маршруту туру; - розробити власну технологічну карту маршруту туру. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо розвитку потенціалу гастрономічного туризму в світі; проведено аналіз гастрономічного потенціалу міст Естонії; розроблено гастро-тур до Естонії; проведені розрахунки щодо вартості розробленого туру; розроблено маршрут та технологічну карту туру. Одержані результати можуть бути використані як індивідуальний тур для подорожуючих так і як продукт для турагентів, які будуть просувати його. Рік захисту роботи 2022
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання