РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО-ТУРУ В ЕСТОНІЮ
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 110 сторінок, 11 таблиць, 17 рисунків, список літератури
з 52 найменувань, 23 додатків.
У кваліфікаційній роботі були розглянуті потенційні можливості
гастрономічного туризму в світі, Україні та безпосередньо в Естонії.
Кулінарний туризм не розвинутий так як міг бути розвинутим, але він є
невід’ємною частиною туризму.
Метою виконання роботи є дослідження ринку світового туризму та
розробка нового туристичного продукту у виді гастрономічного туру до
Естонії.
Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес функціонування
світового ринку туризму та гастрономічного потенціалу Естонії.
Завданням роботи передбачено:
- проаналізувати світовий туристичний ринок;
- проаналізувати попит на гастрономічний вид туризму;
- розробити власну програму туру;
- провести розрахунки вартості гастрономічного туру;
- розробити власний маршруту туру;
- розробити власну технологічну карту маршруту туру.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо
розвитку потенціалу гастрономічного туризму в світі; проведено аналіз
гастрономічного потенціалу міст Естонії; розроблено гастро-тур до Естонії;
проведені розрахунки щодо вартості розробленого туру; розроблено маршрут
та технологічну карту туру.
Одержані результати можуть бути використані як індивідуальний тур
для подорожуючих так і як продукт для турагентів, які будуть просувати його.
Рік захисту роботи 2022