РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО-ТУРУ В ІСПАНІЮ

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації
Анотація
Робота містить 83 сторінок, 5 таблиць, 8 рисунків, список літератури з 59 найменуваннями, 11 додатків. У кваліфікаційній роботі був розглянутий розвиток гастрономічного туризму в світі, Україні та в Іспанії. Сьогодні гастрономічний туризм стає одним із провідних напрямків туризму та набирає інтерес у туристів з всього світу. Метою виконання роботи є дослідження ринку світового туризму та розробка нового туристичного продукту у виді гастрономічного туру до Іспанії. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес розвитку світового ринку туризму та гастрономічного потенціалу Іспанії. Завданням роботи передбачено: - проаналізувати актуальність гастрономічного туризму в світі; - розглянути гастрономічний потенціал країни Іспанія; - розробити власний маршрут туру; - розробити власну програму туру; - розробити власну технологічну карту туру; - провести розрахунки вартості гастрономічного туру; За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо аналізу регіонів Іспанії і їх гастрономічний потенціал за останні роки; був розглянутий туристичний ринок України, його потенціальний розвиток в напрямку гастрономічного туризму і аналіз гастрономічний турів в Іспанію, представлених на сайтах українських компаній. Одержані результати можуть бути використаний реальним туристичним агентством. Рік захисту роботи 2022.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання