Оцінка рівня і шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств кондитерської галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра Економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є дослідження теоретико-методологічних основ та практичних рекомендацій щодо оцінки рівня та підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств кондитерської галузі. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси оцінки ефективності формування та використання економічного потенціалу підприємств кондитерської галузі. Предметом дослідження є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи оцінки ефективності формування та використання економічного потенціалу підприємств кондитерської галузі. Завданням роботи передбачено узагальнити теоретико-методологічні основи формування економічного потенціалу підприємства; розкрити методичні підходи до оцінки ефективності використання економічного потенціалу підприємства; охарактеризувати сучасний стан кондитерської галузі України; проаналізувати результатів фінансово-господарської діяльності, розміру та рівня використання економічного потенціалу досліджуваних підприємств, узагальнити виявлені проблеми та визначити основні шляхи подальшого розвитку; розробити ряд рекомендації по підвищенню ефективності використання економічного потенціалу на досліджуваних підприємствах. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо підвищення ефективності використання економічного потенціалу досліджуваних підприємств. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах як заходи по вдосконаленню їх роботи.
Опис
Ключові слова
економічний потенціал, кондитерська галузь
Бібліографічний опис
Зібрання