Обгрунтування інвестиійної привабливості науково-дослідного проекту виробництва хлібобулочних виробів з використанням різних видів цельнозмеленого борошна на ТОВ «Одеський хлібзавод №4»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра Управління бізнесом
Анотація
Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та практичних засад оцінки інвестиційної привабливості проєктів. Відповідно до мети в роботі вирішуються такі завдання: - досліджено теоретичні та методичні засади оцінки інвестиційної привабливості проєктів; - досліджено сучасні тенденції та проблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України в аспекті виявлення перспектив їх розвитку за рахунок впровадження нового асортименту продукції; - здійснено економічне обґрунтування та розрахунки інвестиційної привабливості науково-дослідного проєкту виробництва хлібобулочних виробів з використанням різних видів цельнозмеленого борошна на ТОВ "Одеський хлібзавод №4". За результатами роботи сформульовано висновки щодо економічної доцільності проекту. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах хлібопекарської галузі як заходи з їх розвитку, підвищення конкурентоспроможності, розширення частки ринку та зміцнення іміджу.
Опис
Ключові слова
Обгрунтування інвестиійної привабливості, науково-дослідний проєкт виробництва хлібобулочних виробів, цельнозмелене борошно, асортимент хлібобулочної продукції
Бібліографічний опис