Інноваційна технологія переробки молока у комбіновані біфідо-десерти
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Введення до розробленого комбінованого біфідо-десерту плодових або ягідних
наповнювачів без цукру дасть можливість створити лінійку білкових продуктів для
«здорового» харчування для всіх категорій населення, починаючи від дітей і дорослих, і
закінчуючи професійними спортсменами.
Опис
Гуляєва А. Ю. Інноваційна технологія переробки молока у комбіновані біфідо-десерти / А. Ю. Гуляєва, Н. А. Ткаченко // Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців, Одеса, 6–7 груд. 2022 р. / Одес. держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 181–185 : рис. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
молоко, молочні продукти, комбіновані біфідо-десерти