Переробка молока у кисломолочний продукт для харчування жінок під час вагітності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено науково обґрунтовано технологію виробництва ферментованих молочних напоїв для вагітних жінок у ІІІ триместрі з використанням пробіотичних культур біфідо- і лактобактерій, біологічно активних речовин обліпихи та крупи кіноа.
Опис
Дец Н. О. Переробка молока у кисломолочний продукт для харчування жінок під час вагітності / Н.О. Дец, Л.О. Ланженко, Д.О. Ткач // Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців, Одеса, 6–7 груд. 2022 р. / Одес. держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2022. – С. 29–32 : табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
вагітність, харчування, напої, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис