Лактоферин як фізіологічно-функціональний харчовий інгредієнт та шляхи його стабілізації

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Найдьонов О. Ю. Лактоферин як фізіологічно-функціональний харчовий інгредієнт та шляхи його стабілізації / О. Ю. Найдьонов ; наук. кер. Н. К. Черно, Л. С. Гураль // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т ; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. Н.М. Поварова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 87–88.
Ключові слова
лактоферин, фізіологічно-функціональний харчовий інгредієнт, стабілізація лактоферину
Бібліографічний опис