Особливості підготовки сировини при переробці молока у кисломолочні напої з медом
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Храновська Ю. Особливості підготовки сировини при переробці молока у кисломолочні напої з медом / Ю. Храновська ; наук. кер. О. А. Кручек, Н. О. Дец // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т ; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. Н.М. Поварова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 77–79 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
підготовка сировини, переробка молока, кисломолочні напої з медом