Новітні технології переробки молока коров’ячого у сири преміум-класу на сімейних сироробних підприємствах
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Фесенко Д. Новітні технології переробки молока коров’ячого у сири преміум-класу на сімейних сироробних підприємствах / Д. Фесенко ; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т ; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. Н.М. Поварова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 72–74. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
новітні технології, переробки молока коров’ячого у сири преміум-класу на сімейних сироробних підприємствах, молоко коров’яче, сири преміум-класу, сімейні сироробні підприємства