Вплив молока-сировини ВРХ на формування показників якості м’якого сиру «Моцарелла»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Скрипніченко Д. Вплив молока-сировини ВРХ на формування показників якості м’якого сиру «Моцарелла» / Д. Скрипніченко ; наук. кер. Т. А. Антонюк // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т ; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. Н.М. Поварова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 64–66. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
молоко-сировина ВРХ, показники якості сиру, м’який сир, Моцарелла
Бібліографічний опис