Експертиза йодовмісних добавок в технології страв для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Калугіна І. М. Експертиза йодовмісних добавок в технології страв для закладів ресторанного господарства / І. М. Калугіна // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 25–26 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
експертиза добавок, йодовмісні добавки, технологія страв