Напрямки адаптації закладів гостинності на курорті у сучасних умовах
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Стрікаленко Т. В. Напрямки адаптації закладів гостинності на курорті у сучасних умовах / Т. В. Стрікаленко, О. Є. Могорян // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 20–21. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
заклади гостинності, курорт