Особливості підготовки зерна пшениці до сортового помелу у сучасних умовах
Вантажиться...
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Жигунов Д. О. Особливості підготовки зерна пшениці до сортового помелу у сучасних умовах / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, А. В. Ковтун // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 3–4. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
підготовка зерна, зерно пшениці, сортовий помел