Аналіз небезпечних чинників виробництва йогурту з наповнювачем “Полуниця” резервуарним способом ТМ “Дольче”

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
На сьогодні йогурт є одним з найпопулярніших кисломолочних продук- тів, тому що крім своїх смакових якостей, він також має благотворний вплив на здоров'я людини. Йогурт - багате джерело білка, кальцію, калію і вітаміну В. Тому він ко- рисний для серця, судин, кісток. Йогурт сприяє нормалізації травлення. У створенні класичного йогурту залучені дві основні бактерії – термофі- льний стрептокок і болгарська паличка. Якщо щодня вживати йогурт, то зміцниться мікрофлора, та нейтралізу- ються шкідливі речовини, що потрапляють в організм з їжею ,тому що в ньому містяться живі лактобактерії. Cистема НАССР гарантyє безпечність продукції на повному шляху харчо- вого ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, yсyнyти шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Метою даного дипломного проекту є аналіз небезпечних чинників вироб- ництва йогурту з наповнювачем «Полуниця» резервуарним способом. Об’єкт дослідження: технологія виробництва йогурту з наповнювачем ―Полуниця резервуарним способом ТМ ―Дольче Предмет: йогурт з наповнювачем ―Полуниця резервуарним способом ТМ ―Дольче, небезпечні чинники виробництва.
Опис
Ключові слова
йогурт, наповнювач ―Полуниця, технологічне виробництво, НАССР
Бібліографічний опис