Розроблення процедур управління невідповідностями виробництва меду натурального акацієвого монофлорного ТМ «Вулик Selected honey»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
У дипломному проекті надано характеристику компанії ТОВ «Inkea», описано її історію з моменту заснування до теперішнього часу, її структуру, сировинну зону і асортимент. Здійснено детальний аналіз технології виробництва товарного меду натурального акацієвого монофлорного ТМ «Вулик Selected honey» на відповідність нормативним вимогам. Наведено схему технохімічного контролю процесу перероблення меду. У результаті аналізу визначено етапи технологічного процесу, на яких можливе виникнення дефектів і здійснення фальсифікації, запропоновано методи їх виявлення та способи попередження. Наведено вимоги до якості та безпечності меду відповідно до чинної нормативної документації, методи контролю показників якості та безпечності. Здійснено ідентифікацію й аналіз небезпечних чинників технології перероблення меду, визначено суттєві небезпечні чинники, встановлено заходи керування ними для запобігання або усунення, чи зниження їх до прийнятного рівня з розроблення плану НАССР і операційних програм передумов. Запропоновано заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища при переробленні.
Опис
Ключові слова
мед натуральний акацієвий монофлорний, технологія виробництва товарного меду, якість, безпечність, небезпечні чинники, план НАССР
Бібліографічний опис