Технологічна експертиза виробництва світлого нефільтрованого пива в умовах виробництва Bohemian Kings Beer, м. Одеса

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Пиво — слабоалкогольний напій, отриманий шляхом бродіння. Завдяки приємному смаку, тонізуючій дії, пиво має великий попит у населення. Будучи слабкоалкогольним напоєм, пиво в багатьох країнах виступає суперником міцних алкогольних напоїв. Проведення технологічної експертизи процесу виробництва світлого нефільтрованого пива дає змогу: по-перше, досконально ознайомитися з даним технологічним процесом та визначенням показників якості світлого нефільтрованого пива та сировиною для його отримання, по-друге, застосувати здобуті теоретичні знання в розробці НАССР-плану на підприємстві «Bohemian Kings Beer» та розробити додаткові рекомендації дляпідвищення його ефективності. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу світлого нефільтрованого пива. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: охарактеризуватипідприємство; провести аналіз сировини; провести аналіз технологічного процесу виробництва світлого нефільтрованого пива; розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва світлого нефільтрованого пива; визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; провести аналіз лабораторії підприємства; вивчення нормативної документації. Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним вказівкам виконання дипломного проектування. Дипломний проект містить: 112 сторінок, 29 таблиць, 8 рисунків, 3 додатка, 47 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.
Опис
Ключові слова
В2-рибофлавін, Н - біотин, В6 - піридоксин, РР - ніацин, пиво світле нефільтроване, НАССР, технологічна експертиза, Bohemian Kings Beer, солод, хміль, дріжжі
Бібліографічний опис