ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУМІШІ З БОРОШНА ДЛЯ МЛИНЦІВ І ОЛАДОК, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
До дипломної роботи студентки Сікорської Ольги Миколаївни на тему: «Порівняльна оцінка якості суміші з борошна для млинців і оладок, що реалізуються в торговельній мережі м. Одесі». В роботі представлені результати характеристики ринку Україні готових сумішей для випікання, представлені результати аналізу нормативної документації, що регламентує якість та безпечність даної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної порівняльної оцінки трьох зразків готових сумішей для випікання оладок, що реалізуються в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико-хімічних показників якості. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на 67 друкованих листах формату А4, містить 13 таблиць, 5 рисунків та 3 додатки.
Опис
Ключові слова
готова суміш для випікання, суміш з борошна для млинців і оладок, порівняльна оцінка, профільний метод, показники якості
Бібліографічний опис