«Оцінка конкурентоспроможності хлібців вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах м. Одеси"

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
До кваліфікаційної роботи студентки Ніжник Анжели Миколаївни на тему: «Оцінка конкурентоспроможності хлібців вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельних мережах м. Одеси». В роботі представлені результати аналізу ринку хлібобулочних виробів в Україні, представлені результати аналізу нормативної документації, що регламентує якість та безпечність даної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної порівняльної оцінки трьох зразків хлібців пшенично-гречаних, що реалізуються в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико- хімічних показників якості, розрахована конкурентоспроможність дослідних зразків. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на 69 друкованих листах формату А4, містить 17 таблиць, 3 рисунка та 1 додаток. Ключові слова: хлібобулочні вироби, хлібці пшенично-гречані,
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, хлібці пшенично-гречані, порівняльна оцінка, профільний метод, показники якості
Бібліографічний опис