ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ В СУПЕРМАРКЕТАХ МІСТА ОДЕСИ

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
До дипломної роботи студентки Моломан Каріни Вікторівни на тему: «Товарознавча оцінка хлібу пшеничного, що реалізується в супермаркетах м. Одеси». В роботі представлені результати аналізу ринку Україні хліба, проаналізована нормативна документація, що регламентує якість та безпечність хлібної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної товарознавчої оцінки трьох зразків пшеничного хліба, що реалізується в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико-хімічних показників якості. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на 83 друкованих листах формату А4, містить 12 таблиць, 4 рисунків та 3 додатки
Опис
Ключові слова
хліб пшеничний, товарознавча оцінка, профільний метод, показники якості
Бібліографічний опис