ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ В СУПЕРМАРКЕТАХ МІСТА ОДЕСИ
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
До дипломної роботи студентки Моломан Каріни Вікторівни на тему: «Товарознавча оцінка хлібу пшеничного, що реалізується в супермаркетах м. Одеси».
В роботі представлені результати аналізу ринку Україні хліба, проаналізована нормативна документація, що регламентує якість та безпечність хлібної продукції.
Також у роботі відображені результати проведеної товарознавчої оцінки трьох зразків пшеничного хліба, що реалізується в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико-хімічних показників якості. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця.
Дипломна робота виконана на 83 друкованих листах формату А4, містить 12 таблиць, 4 рисунків та 3 додатки
Опис
Ключові слова
хліб пшеничний, товарознавча оцінка, профільний метод, показники якості