«Удосконалення мотиваційного механізму трудової діяльності ФОП «Волкова С.В. Кафе «Leo»»

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Актуальність теми дослідження. На сучасному етапі розвитку економіки пріоритетним напрямом в управлінні персоналом стає творче, продуктивне, інтелектуальне ставлення працівника, спрямоване на досягнення високих показників діяльності підприємства. Для цього слід сформувати ефективну систему засобів мотивації праці персоналу, що відповідає сучасним умовам господарювання, і тим самим забезпечити успішну діяльність і розвиток підприємств та всієї економіки країни. Сьогодні в Україні з різних засобів мотивації праці застосовують тільки її окремі елементи. Ця обставина підкреслює необхідність створення цілісної системи мотивації праці персоналу, орієнтованої на розвиток трудового потенціалу працівників та результативність діяльності підприємства в цілому. У першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ» розглянуті сутність, зміст механізму системи мотивації та методів мотивації праці персоналу підприємства, розглянуті сучасні методи матеріальної та нематеріальної мотивації праці персоналу У другому розділу «АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» досліджено тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні та світі, проведен аналіз техніко-економічних показників діяльності та аналіз мотиваційного механізму управління на підприємстві ФОП «Волкова С.В.» Кафе «Leo». У третьому розділі «ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МОТИВАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФОП «ВОЛКОВА С. В.» КАФЕ «LEO» розроблена програма вдосконалення мотиваційного механізму кафе «Lео» та розрахована економічна ефективність заходів. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 79 сторінок, 27 таблиць, 15 рисунків. Перелік посилань нараховує 40 найменування.
Опис
Ключові слова
мотивація, персонал, мотиваційний механізм, трудова діяльність
Бібліографічний опис
Зібрання