Розробка концепції караоке-ресторану «Liqht Cafe» ФОП Сташок О. А. шляхом впровадження кейтерингових послуг

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Метою роботи Мета кваліфікаційної роботи ‒ розробка концепції проєкту караоке-ресторану «Liqht Cafe» шляхом впровадження кейтерингових послуг. Проведено аналіз конкурентоздатності підприємства, що проєктується, розроблено концепцію та формування унікальної торгової пропозиції, проведено моделювання основних і додаткових послуг підприємства, , проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Об’єктом дослідження є процес розробки концепції ресторану шляхом впровадження кейтерингових послуг. Предметом дослідження сукупність теоретичних та методичних положень, що складають основу розробки концепції ресторану шляхом впровадження кейтерингових послуг. Практична значущість дипломної роботи. Запропоновані у роботі пропозиції щодо забезпечення розвитку організації можуть бути використані на практиці вітчизняними підприємствами. Дипломна робота першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти містить 82 сторінки, 14 таблиці, 10 рисунків. Перелік посилань нараховує 53 найменування.
Опис
Ключові слова
караоке-ресторан, кейтерингові послуги, розробка концепції, впровадження послуг
Бібліографічний опис
Зібрання