Організаційно-економічне забезпечення підвищення інноваційної активності підприємств кондитерської галузі

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеню «магістр» зі спеціальності 073 – Менеджмент. Одеська національна академія харчових технологій, ММіЛ, кафедра менеджменту і логістики, Одеса, 2021. Метою роботи є визначення організаційно – економічного забезпечення та обґрунтування шляхів підвищення інноваційної активності підприємства. Для досягнення визначеної мети у роботі поставлено та вирішено такі завдання: – вивчити теоретичні підходи до визначення поняття «інноваційний розвиток» та окреслити напрями інноваційного розвитку підприємства; – проаналізувати етапи формування організаційно-економічного механізму інноваційної діяльності на підприємстві; – дослідити розвиток кондитерської галузі в Україні та світові тенденції сьогодення; – здійснити техніко-економічний аналіз діяльності ТОВ «Полюс»; – оцінити рівень організаційно-економічного забезпечення інноваційної активності ТОВ «Полюс»; – розробити проєкт для підвищення рівня інноваційної активності підприємства; – розрахувати витрати та економічну ефективність запропонованих заходів. Об’єкт дослідження – процеси інноваційного розвитку підприємства та шляхи його вдосконалення в сучасних умовах. Предмет дослідження – сукупність науково-методичних, теоретичних та практичних положень, щодо удосконалення інноваційної діяльності підприємства. Методами дослідження є концептуальні положення й результати фундаментальних досліджень вітчизняних та закордонних науковців з питань теорії і практики формування та управління інноваційною діяльністю. Інформаційну базу дослідження становили законодавчі та нормативно-правові акти України, офіційна статистика Державної служби статистики України, статистична та фінансова звітність підприємств, ресурси мережі Інтернет, наукові праці вітчизняних та закордонних учених, матеріали періодичних видань, інші довідково-інформаційні джерела.
Опис
Ключові слова
інноваційна активність, організаційно-економічне забезпечення, кондитерська галузь, активність підприємства
Бібліографічний опис
Зібрання