Формування інноваційної стратегії підприємств м'ясопереробної галузі

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
У кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання формування інноваційної стратегії підприємств м'ясопереробної галузі. У першому розділі роботи систематизовано фактори, які впливають на формування стратегій підприємств в цілому, розглянуто порядок, принципи, стандарти та методи класифікацій стратегій, а також охарактеризовано інструментарій управління стратегій в діяльності підприємств. У другому розділі оцінено та проаналізовано фінансово-економічний стан ТОВ «Едс-ЛТД» за показниками ліквідності та платоспроможності, фінансової стійкості, ділової активності, а також фінансово-економічні результати діяльності підприємства. У третьому розділі розглянуті вектори інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Проведена розробка інноваційного проекту зі створення відгодувального комплексу КРХ на ТОВ «Едс-ЛТД», а також економічне обґрунтування інноваційного проекту.
Опис
Ключові слова
м'ясопереробна галузь, інноваційна стратегія, формування стратегії підприємств
Бібліографічний опис
Зібрання