Проект гриль-ресторану з літнім майданчиком у Суворівському р-ні м. Одеси

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Актуальність теми. Харчування – це не тільки торгівля і виробництво разом – у єдиному зв’язку з ним знаходиться і сфера обслуговування, виконання замовлень, доставка, тощо. Зміцнення матеріально – технічної бази галузі пов'язане з удосконаленням проектування, розробкою нових проектів. У більшості міст аж до сьогоднішнього дня основна маса підприємств розміщується, як правило, в центрі міста і на основних магістралях, в той час як у багатьох житлових масивах таких підприємств недостатньо. В окремих районах деяких міст не вистачає ресторанів, їдалень, кафе, закусочних. Місткість підприємств не достатня. Приготування їжі на тліючих вугіллі - історично перший, найбільш природний спосіб обробки продуктів. Все, що приготовлено в грилі, не тільки смачно, але і корисно. На відміну від смажених і навіть тушкованих, ці страви легко засвоюються організмом. Метою дипломного проекту є «Проект гриль-ресторану з літнім майданчиком у Суворівському р-ні м. Одеси» Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: досконало вивчити існуючі асортименти страв, які готують на грілі; скласти меню, з додаванням фірмових страв; розрахувати сировинну відомість; скласти виробничу програму ресторану та встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів ресторану (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності будівництва ресторану та встановлення термінів окупності проекту
Опис
Ключові слова
гриль-ресторан з літнім майданчиком
Бібліографічний опис