Проектування ковбасного цеху потужністю з розробкою шприцювального, термічного та пакувального відділень для ТОВ Одесспродкомплекс в Одеській області.
Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
Представлено дипломний проект виконано в повному об'ємі на …сторінках друкарського тексту розрахунково-пояснювальної записки і 7 листах графічного матеріалу.
У проекті наведений аналіз сировинної зони, визначена змінна потужність цеху. На підставі обґрунтованої потужності вибраний асортимент продукції. Розрахована потрібна кількість основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів. Логічно обґрунтований вибір нового сучасного технологічного устаткування, розрахована його потрібна кількість. Планується випуск широкого асортименту ковбас за всіма групами, будуть введені в виробництво напівкопчені та варено-копчені ковбаси.
Охарактеризовані вимоги до сировини і готової продукції відповідно до нормативно-технічної документації. Розрахована кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень відповідно до збільшеної потужності і скомпоновані у виробничий корпус. Приведена схема контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії.
Охарактеризований промисловий майданчик, розраховані площі будівель і споруд на генеральному плані підприємства.
Опис
Ключові слова
мясо, ковбасні вироби