Проектування м’ясожирового корпусу з розробкою забійного цеху по переробці ВРХ для для ПП Фірма «Гармаш» в Одеській області.
Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
У проекті проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована
потужність забійного цеху по переробці ВРХ. Розраховано потрібну кількість
основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів. Логічно
обґрунтований вибір нового сучасного технологічного обладнання,
розраховано його потрібну кількість.
Обрані технологічні схеми забою і переробки ВРХ. Охарактеризовано
вимоги до сировини та готової продукції відповідно до нормативно-
технічною документацією. Розраховано кількість основних і допоміжних
робітників.
Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у
виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної
сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби
цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії.
Охарактеризовано заходи з охорони праці і екологічна безпека на
підприємстві. Розраховані основні техніко-економічні показники проекту і
доказана доцільність.
Опис
Ключові слова
ВРХ, забій і переробка ВРХ, напівтуши яловичини