Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | " " |
Authors: | Островський, Олексій Валентинович |
Keywords: | закусочні пельмені сосиски меню цеха охорона праці модель підприємства |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування |
Abstract: | У даній кваліфікаційній роботі проектується комплексне підприємство з організацією пельменної с сосисочною. Такий комплексний заклад ресторанного господарства, повинен мати попит у населення. Зараз з’являється необхідність дати населенню послуги з харчування середньої та нижньої цінової категорії, але при цьому у споживачів зросли вимоги до якості сервісу, та асортименту. Сьогодні навіть у їдальнях та закусочних необхідно приділяти більше уваги не тільки якості страв, але і комфортним умовам для споживачів, та розширювати звичний асортимент продукції. Тобто в місці зосереджена велика кількість городян і гостей міста, яких у туристичному місті, яким є місто Вилкове завжди багато, у зв'язку із чим продукція пельменної і сосисочної буде користуватися великим попитом. Тому, організація такого комплексного підприємства в цьому місці буде доцільне, тому що це місце зосередження потоку потенційних клієнтів, що бажають перекусити на швидку руку. Про це свідчить факт появи великого числа різних лотків з фаст-фудом. Однак ці точки харчування не витримують критики по якості їжі й санітарним нормам. Крім того, аналіз ринку послуг показує в даному регіоні дефіцит спеціалізованих закусочних. Виходячи із цього, можна зробити висновок, що діючі в цьому районі підприємства ресторанного господарства не можуть повною мірою задовольнити існуючий на даному ринку попит і є реальна потреба в закусочній з відповідними рівнем сервісу, якістю обслуговування й невисокими цінами. Метою дипломного проекту є проект пельменної с сосисочною в м. Вилкове. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - провести аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону й вибір типу підприємства. - розробити концепцію підприємства. - розробити меню закладу. - скласти виробничу програму комплексного проекту, пельменної с сосисочною і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності комплексного проекту пельменної с сосисочною й встановити рівень рентабельності, середній чек закладу та термін окупності проекту. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/23139 |
Other Identifiers: | Спеціальність 181 – «Харчові технології», освітня програма «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» |
Appears in Collections: | 181-Харчові технології |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.