Соуси дресинги

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Монографія включає дослідження науково обґрунтованої технології виробництва соусів дресингів, які є низькокалорійними заправками, що мають особливості в текстурі, органолептичних показниках та застосовуються для оформлення страв. Представлена широка інформація про соуси, їх види, класифікації; значення гідроколоїдів у технологічних процесах, особливості структурування; показана можливість використання як основи соусів пряно-ароматичних та ягідних екстрактів, молока; створення гетерогенної полікомпонентної текстури продукту із завислими у ньому частками овочів тощо. Монографія представляє інтерес для студентів, аспірантів та викладачів зі спеціальності технології харчування.
Опис
Тележенко, Л. М. Соуси дресинги [Текст] : монографія / Тележенко Любов Миколаївна, Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ІНВАЦ, 2014. - 160 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 149-159. - ISBN 978-966-8885-83-9.
Ключові слова
соуси дресинги, згущувачі, пряно-ароматична сировина, ягідна сировина, гідроколоїди, композиційна суміш, екстрагування сировини, технології соусів дресингів, біополімери, соусы дрессинги, загустители, пряно-ароматическое сырье, ягодное сырье, гидроколлоиды, композиционная смесь, экстрагирование сырья, технологии соусов дрессингов, биополимеры, молочна основа, молочная основа
Бібліографічний опис