Проект холодильника для зберігання харчових продуктів при низьких температурах

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря
Анотація
"Дипломний проект складається з: 93 сторінок тексту, 5 рисунків, 4 таблиця, 11 посилань на літературні джерела. В роботі проведений проектний розрахунок холодильника для зберігання харчових продуктів при низьких температурах місткістю 800 т, розташованого в м. Одеса. В одній камері з температурним режимом -18 °С передбачається тривале зберігання замороженого м'яса. Друга камера з температурним режимом -30 °С передбачена для швидкої заморозки продукту. В якості холодильного агенту був прийнятий пропан R290. За даними і проведеним тепловим розрахунком підібрані аміачні компресора фірми Bitzer, повітряні конденсатори фірми Alfa-Laval. Відповідно до теплового навантаження був проведений розрахунок і підібрані повітроохолоджувачі фірми Alfa-Laval."
Опис
Ключові слова
харчові продукти, пропан, екологічна безпека
Бібліографічний опис