«Розробка технології виробництва цільном’язових продуктів з яловичини з використанням функціональної добавки на основі суміші рослинного та тваринного білка»
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
Метою представленої роботи є розробка технології виробни-
цтва білкової добавки тваринного походження.
Для досягнення цієї мети були поставлені такі завдання:
- на основі аналізу інформаційних джерел обґрунтувати вибір вторинної
сировини переробки птахівництва як джерело білку;
- дослідити функціонально – технологічні властивості білкової добавки;
- провести підбір співвідношення для розробки компле-
ксної добавки на основі тваринних та рослинних білків;
- дослідити вплив розробленої комплексної добавки на біологічну цін-
ність виробів з яловичини;
- розрахувати економічну ефективність використання технології отримання
білкової добавки тваринного походження.
Спроектовано цех з виробництва виробів з яловичини для впровадження
розробленої технології та асортименту. Розроблено техніко-економічне об-
ґрунтування доцільності та ефективності розробленої інноваційної технології та
будівництва цеху.
Опис
Ключові слова
білкова добавка тваринного походження, рослинні білки, вироби з яловичини