Проєктування ковбасного цеху з розробкою сировинного та посолочного відділень в Одеській області

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів
Анотація
У роботі проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована потужність цеху по виробництву ковбас. Виходячи з обґрунтованої потужності обраний широкий асортимент ковбасної продукції. Розраховано потрібну кількість основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів. Логічна обґрунтований вибір нового сучасного технологічного обладнання, розраховано його потрібну кількість. Обрані технологічні схеми виробництва ковбасних виробів. Охарактеризовано вимоги до сировини та готової продукції відповідно до нормативно-технічною документацією. Розраховано кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії.
Опис
Ключові слова
м'ясо яловичини, м'ясо свинини, варені ковбаси, сосиски, сордельки, напівкопчені ковбаси
Бібліографічний опис