«Шляхи та фактори підвищення ефективності діяльності підприємств м'ясопереробної галузі»
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою роботи є дослідження теоретико-методичних основ та практичних рекомендацій щодо оцінки ефективності діяльності м’ясопереробних підприємств і обґрунтування напрямів її підвищення.
Об’єктом дослідження є процеси оцінки рівня та ефективності діяльності у м’ясопереробній галузі.
Предметом дослідження є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи оцінки ефективності діяльності ПрАТ «Український бекон» та ПрАТ «Богодухiвський м'ясокомбiнат».
Завданням роботи передбачено узагальнити теоретико-методологічні підходи до визначення категорії «ефективність діяльності підприємства»; охарактеризувати підходи до оцінки ефективності діяльності підприємств; охарактеризувати стан м’ясопереробної галузі України; провести комплексний аналіз ефективності діяльності двох м’ясопереробних підприємств; розробити практичні рекомендації по підвищенню ефективності діяльності м’ясопереробних підприємств на основі виявлених резервів.