«Оцінка економічного потенціалу пивоварних підприємств»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є дослідження теоретичних засад виміру та оцінки економічного потенціалу, методичних підходів до оцінки економічного потенціалу підприємства, а також розробка напрямів підвищення ефективності використання економічного потенціалу пивоварних підприємств. Об’єктом дослідження є оцінка економічного потенціалу підприємств. Завдання роботи: 1. Вивчити досвід, спроби вирішення поставленої економічної проблеми, які представлені в сучасній економічній літературі. 2. Дослідити підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства. 3. Здійснити діагностику зовнішнього та внутрішнього середовищ підприємств пивоварної галузі України. 4. Здійснити аналіз показників основних складових елементів економічного потенціалу підприємств пивоварної галузі 5. Запропонувати напрями підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств пивоварної галузі. Предметом КРМ є теоретико-методологічні, організаційні та практичні основи оцінки економічного потенціалу підприємств пивоварної галузі
Опис
Ключові слова
Основна характеристика економічного потенціалу, складові елементи економічного потенціалу підприємства
Бібліографічний опис
Зібрання