«Економічна ефективність виробництва на підприємствах хлібопекарної галузі»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання даної кваліфікаційної роботи є аналіз ефективності виробництва на підприємствах хлібопекарської галузі та ви-значення основних шляхів її підвищення. Об'єктом дослідження є процеси підвищення ефективності виробни-цтва на підприємствах хлібопекарської галузі України. Предметом дослідження виступають теоретичні та методичні основи підвищення ефективності виробництва на підприємствах хлібопекарської галузі України. Завданням роботи передбачено: визначення сутності поняття «ефе-ктивність виробництва» та шляхів її підвищення, проведення аналізу виро-бничо-господарської діяльності підприємств та розробка рекомендацій щодо покращення роботи підприємства.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання