«Основні напрями зниження собівартості продукції ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є дослідження теоретичних основ витрат підприємства та собівартості продукції, напрямів їх зниження на ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»». Завданням роботи передбачено: дослідження сутності поняття витрати підприємства, собівартості продукції, калькулювання продукції, класифікації витрат, показників оцінки витрат, оцінка зовнішнього середовища ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»», визначення місця підприємства на ринку консервної продукції; аналіз виробничо- господарської діяльності підприємства, стан, структура його витрат, розробка проекту заходів для зниження витрат підприємства, оцінка їх економічної ефективності та вплив на основні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об’єктом дослідження даної роботи є ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»» та процес якій впливає на зниження собівартості продукції. Предметом дослідження є теоретичні та методичні підходи до зниження собівартості продукції. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та пропозиції щодо скорочення витрат ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»».
Опис
Ключові слова
зниження собівартості продукції, характеристика і аналіз консервної галузі України
Бібліографічний опис