«Фактори та резерви зростання прибутку ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла»

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є визначення шляхів та резервів підвищення прибутку на підприємствах кондитерської галузі. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процеси формування та використання прибутку підприємств. Предметом дослідження є фактори та резерви збільшення прибутку на підприємствах. Заданням роботи передбачено дослідити теоретичні аспекти формування та використання прибутку підприємств; діагностувати стан зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства; розробити проєкт заходів з підвищення прибутку на ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо шляхів підвищення прибутку на ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла». Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської промисловості України.
Опис
Ключові слова
Прибуток підприємства, фактори та резерви, кондитерська фабрика
Бібліографічний опис
Зібрання