Управління капіталом підприємств кондитерської галузі
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є оцінка ефективності управління капіталом
підприємств кондитерської галузі та розробці пропозицій з його покращення.
Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси
управління капіталом підприємств.
Предметом дослідження є методичні підходи до виміру, аналізу та
оцінки ефективності управління капіталом підприємств кондитерської галузі.
Завданням роботи передбачено дослідити науково-теоретичні основи
управління капіталом підприємств; проаналізувати методичні підходи до
виміру, аналізу та оцінки ефективності управління капіталом підприємств;
визначити стан конкуренції на ринку кондитерських виробів; оцінити рівень
управління капіталом підприємств кондитерської галузі України; розробити
пропозиції з покращення управління капіталом підприємств кондитерської
галузі; розрахувати ефективність заходів з покращення управління капіталом
підприємств.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та
пропозиції з покращення управління капіталом підприємств кондитерської
галузі.
Одержані результати можуть бути використані на підприємствах
кондитерської галузі.
Опис
Ключові слова
Капітал підприємства, управління капіталом, кондитерська галузь