Підвищення ефективності автоматизованого управління забезпеченням ресурсів виробництва винної продукції

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем
Анотація
Перехід до ринкових відносин виявився важким для практичної діяльності виноградарських і виноробних підприємств. В умовах, що склалися виникла необхідність переоцінки пріоритетів і проведення наукових досліджень виходячи з реальних умов, в яких підвищилися вимоги до якості винограду як сировини для виробництва високоякісних вин. Став важливим підбір сортів і їх розміщення відповідно до агробіологічних вимог з одночасним урахуванням типу вина, для якого вирощується виноград. Тому можна зробити висновок, що дослідження бізнес-процесу управління забезпеченням ресурсів виробництва винної продукції є актуальним питанням, вивченню якого і присвячується дана робота.
Опис
Ключові слова
винна продукція, підвищення ефективності, моделі бізнес-процесу
Бібліографічний опис